dimarts, 12 de juliol del 2011

Qui som?


Tot i que ja fa temps que existim, obrim aquesta finestra al món per donar-nos a conèixer i transmetre la  importància que té per a nosaltres conèixer i saber estimar el nostre passat, la nostra història.
Una colla de generacions ens han precedit en aquest terreny on ens ha tocat néixer. Els nostres avantpassats, homes i dones desconeguts, han anat conformant el lent pas dels segles amb un tarannà específic i diferent d'altres indrets. El marc geogràfic, l'acció dels homes, els costums, l'economia, l'arquitectura i l'impacte exterior han anat configurant els trets concrets del nostre poble donant-li una imatge pròpia i que l’ha fet diferent a altres pobles. D’aquest conjunt de fets n’és testimoni la història.
Una de les poques anelles que ens uneix amb aquest passat, amb el nostre passat, són els vestigis documentals que ens han arribat fins a nosaltres i que ens permeten establir els vincles necessaris per a estudiar  i conèixer una mica millor d'on venim i qui som. Des del Centre d’Estudis ens agrada endinsar-nos i interpretar el més científicament possible aquests vestigis.
Us convidem a entrar, gaudir i animar-vos a participar d’aquesta apassionant experiència.